Apa Ertinya Cinta ???

kadang-kadang cinta ini suatu benda yang agak menyeronokkan la jugak hihihihih
tetapi sejauh mana yang kita tahu erti sebenar cinta dan kasih sayang ini ???
kadang-kadang apis cemburu la jugak tengok kawan-kawan apis boleh di katakan semua la
mempunyai COUPLE hihihihi mybe apis belum jumpa calon yang sesuai lagi la kot
tapi tak apa kadang-kadang single ni pun best jugak
apis tak payah nak pikir pasal topup pasal date pasal nak jaga hati AWEK  pikir pasal diri sendiri pun dah
cukup hihihihihih :D
tapi bagi apis definisi cinta itu sangat luas antaranya
1) cinta itu komitmen
2) cinta itu naluri
3) cinta itu sebahagian fitrah
4) cinta sering terletak di puncak
5) cinta itu bersifat altruistic
ini adalah sebahagian definisi cinta yang kecil sahaja
ada satu lagi cinta yang begitu besar dan yang begitu abadi iaitu
CINTA KEPADA ALLAH ,, NABI,, DAN AGAMA ISLAM   :)




No comments:

Post a Comment

 
| Copyright-2011 Protected | Infinite |