hari pertama persekolahan selepas cuti :D

wahhhhh terasa sekejap jew cuti pada kali ini
sedar tak sedar cuti kali ni da habis
ok now the story hihihihihih
pagi tadi bangun pukul 6.40
lewat kew tapi bagi apis kira awal la tu ahahahhahahaa
lepas mandi siap-siap nak pergi sekolah
pakai tai ,, cari stokin hahahaha ,, lap kasut hihihihihi
n then baru gerak pergi sekolah tumpang kakak
sebab kakak nak pergi kerja one way so tumpang jew la hahahahahahaa
sampai sekolah ,, ermmmm perhimpunan memang apis tak masuk ahahhahaha
n then masuk kelas n subjek pertama sejarah hahahahahahaha
waktu sejarah cikgu suroh kami diam but kami tetap bising hahahahaa
sampai tiga kali cikgu cakap but kami tetap bising ahhahahahaha
last-last cikgu suroh kami berdiri atas bangku hahahahahahaa
sweet moment hahahahahaahah
pastu kena ceramah pulak sebab keputusan macam
hurmmm paham-paham jew la hihihihihi
ok pasal subjek sejarah dah selesai now pada waktu pjk hahahahahaha
rmai gila yang tak bawak baju pj ahhahahahahaa
so pelajar yang tidak membawa baju pj didenda untuk berlari ahahhahahahaa
selama 5 minit n budak yang bawak baju pj tidak membuat apa-apa aktiviti hahahahaha
( padan muka ) hahahahahahahaha
selapas rehat ermmm subjek bahasa melayu hahahahahahhaa
subjek yang ditunggu ramai hahahahahahaha
sebelum cuti cikgu faisal suroh kami siapkan 50 karangan tanpa gagal hahahahahahaa
but yang siap hanya 8 orang sahaja hahahahahahhha
kami pon diceramah hihihihihihihihihihihi untuk menaikkan semangat kami
betulkan cikgu hihihihihihihih
sayang semua cikgu :D

No comments:

Post a Comment

 
| Copyright-2011 Protected | Infinite |